a

Tafelvork 18cm geelkoper Oro - set/4

€ 34,95

Beschikbaarheid: In voorraad


Levertermijn : 3-5 werkdagen

Oro vertegenwoordigt een handgemaakte collectie van elegant bestek gemaakt van messing of geelkoper. CHIC vond zijn inspiratie in de royale cultuur van de 19e eeuw. De Oro-collectie valt op door zijn verrassend klassieke maar tijdloze ontwerp, een eigen ontwerp van het merk CHIC. Alle bestekartikelen zijn ontworpen met veel aandacht voor het functionele aspect. Ze zijn goed gevormd en liggen prettig in de hand, waardoor ze comfortabel in gebruik zijn. Alle items zijn met de hand vervaardigd, wat bijdraagt aan het unieke karakter. De zachte champagnegouden kleur voegt persoonlijkheid toe aan uw tafel, en zorgt voor de finishing touch waar u altijd al naar op zoek was. Alle items zijn verkrijgbaar in sets van 4 stuks, wat gebruikers toelaat hun eigen bestekset naar wens samen te stellen.

De Oro-collectie is vervaardigd uit zuiver geelkoper of messing met een klein percentage zink. Bij de samenstelling werd geen lood gebruikt. Dit omwille van de voedselveiligheid van de items. Om de prachtige matte goudkleur te bekomen werden de items vervolgens gepolierd. Dit proces is mogelijk dankzij de aanwezigheid van zink. Voor de afwerking werd er dus geen coating gebruikt.

Artikelnummer: 785321
Collectie: Oro
Materiaal: Geelkoper
:
Producttype: Tafelvork
Color: Goudkleur
Special:
Dit product kan enkel per 1 besteld worden.

Verzorgingsinstructies

De Oro-collectie is gemaakt van puur geelkoper en handwas wordt aanbevolen om de natuurlijke kleur, de levensduur en de authentieke uitstraling van het item te behouden. Gebruik in de vaatwasser wordt het best vermeden, aangezien verkleuring kan optreden. Vette voedingsstoffen kunnen mogelijk sporen achterlaten. Daarom wordt aanbevolen om de artikelen na elk gebruik zo snel mogelijk schoon te maken en te drogen. Spoel het item eerst af om zoveel mogelijk vuil met enkel water te verwijderen. Dit voorkomt dat voedselresten krassen maken op het metaal. Weken in water moet worden vermeden. Zorg er daarom voor dat u onmiddellijk na het reinigingsproces de items droogt.